IDGB.org - Om ekonomi

Jämför olika smslån och låna pengar snabbt

Söker du smslån eller snabblån ska du kolla in detta? Det finns sajter där du snabbt och enkelt kan jämföra olika smslån snabblån och långivare som erbjuder dessa på Internet. Olika sajter har sammanställt information från flera långivare där du snabbt får en översikt över lånevillkor, kostnader, när du får dina pengar insatta på ditt konto, vilka dagar du kan ansöka om smslån och andra viktiga uppgifter för att hitta just de smslån snabblån du vill ansöka om.

Men vad är ett smslån snabblån för något egentligen? Tanken med ett sådant lån är att du ska kunna täcka ett kapitalbehov som uppkommit snabbt. Dessa lån är oftast med mindre lånebelopp som 1000 kr, 2000 kr och 3000 kr. Ett exempel på hur en del använder smslån snabblån är att de täcker den tillfälliga kontantbristen som kan ha uppkommit den sista veckan i månaden innan avlöningen kommer.

De långivare som ger smslån snabblån kommer inte att fråga dig vad du tänker använda pengarna till det är din ensak. Smslån och snabblån är oftast helt räntefria men det betyder givetvis inte att de är gratis. Så när du jämför i tabellen titta noga på de avgifter som tillkommer när du ansöker om dessa lån. Som du kommer att märka så skiljer sig kostnaderna för smslån snabblån en aning mellan de olika långivarna.

Vi kan ta ett kort exempel från Creddit.se. Creddit.se ger information om smslån och snabblån med olika lånebeloppen. Långivarna tar enligt Creddit.se vanligtvis ut en uppläggningsavgift på 400 kr för ett smslån på 2000 kr och de tar en 600 kr för ett snabblån på 3000 kr. Den här uppläggningsavgiften är en engångskostnad och den behöver du inte betala ytterligare. Du ska betala tillbaka ditt smslån inom 30 dagar från att du fått pengarna insatta på ditt konto. Långivarna i tabellen är registrerade av finansinspektionen så alla uppgifter du lämnar ut är skyddade av personuppgiftslagen.

Svårt att hitta ett billigt smslån på nätet?

Nej, det är enkelt. Du klickar dig bara in på Google eller Creddit där du snabbt kan jämföra långivarna som erbjuder smslån och snabblån. När du är nöjd med en av kreditgivarna så klickar du på deras länk och kommer direkt till deras låneansökan. Sedan kan du ha pengarna på ditt konto inom kort.